Historiaa

Rovaniemen Seudun Eläkkeensaajat ry on perustettu 1971. Yhdistyksessä on oluut vuosien varrelle seuraavia  puheenjohtaja:

1970-luvulla Heikki Asikainen ja Alli Malinen. Vuonna 1979 yhdistykselle saatiin oma lippu. Lipun vihkiäistilaisuudessa oli Eläkkeensaajien toiminnanjohtaja Aare Lauliainen, joka mainitsi mm. suraavaa; " Lippu on sympoli, innostaja, se juhlistaa ja velvoittaa. Kautta vuosisatojen ovat ihmiset olleet valmiit lippunsa puolesta suuriinkin uhrauksiin. Yhä se kokoaa joukkoja yhteen, innostaa saaden sydämmet sykkimään. Se osoittaa, ettei eläkkeelle siirtyminen merkitse maaiman loppua, vaan elämä voi jatkua antoisenpana ja rikkaanpana mitä se oli aktiivikautena arkisessa aherruksessa". Jäsenijä 70-luvulla lähes 300 henkilöä.

1980-luvulla Alli Malinen, Olavi Lahtinen, Viljo Laakko, Erkki Harttunen

1990-luvulla Eino Ketola

2000-luvulla Antti Palokangas,  Martti Koivuranta,  Helena Joro toimi pitkään puheenjohtajana 13vuotta. Vuosesta 2019 puheenjohtajana on toiminut Laina Meriläinen

Jäseniä vuonna 2020 on 97 henkilöä.

Yhdistyksen toimintaa

Yhdistyksessämme on erilaisia kerhoja joihin jäsenet voivat osallistua.

Liikunta- ja tanssi kerho kokoontuu joka maanantai,  Potkurissa Pohjolankatu 2.

Keskiviikko kerho kokoontuu joka viikko.

Torstaisin boccia harjoitukset Mulisalissa Uimahalli Vesihiidessä.

Käsityökerho on joka toinen torstai Potkurissa Tervassalissa.

Kerhoista tarkemmon kohdassa kerhot